Contact

Neem nu contact op!

Neem contact op met my HBM health & talent

Kom langs, bel ons, of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

We helpen graag!

Algemene gegevens

Hoofdlocatie Sittard

Milaanstraat 200, 6135 LH Sittard

Laat een bericht achter

We zijn 7 dagen per week bereikbaar. Tijdens onze kantoortijden, zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Helpdesk

Direct een antwoord?
Neem contact op met onze helpdesk om direct te schakelen: +31 (0)88 2868 022 of +31 (0)70 2092 210

Kantoortijden

 • Maandag – Vrijdag 8:30 – 17:00

Route

Route my HBM health & talent Sittard

  Openbaar vervoer

  Daarnaast is my HBM health & talent bereikbaar per trein en stadsbus. Stadsbus 36 richting Jabeek en stadsbus 37 richting Merkelbeek stoppen beide bij halte Sportzone, dit is tegenover onze hoofdingang van het Fortuna stadion. Ook kunt u bus 32 nemen en met deze bus dient u uit te stappen bij de halte Parijsboulevard/Stadion. Dit is de halte aan de achterkant van het Fortuna Stadion. U dient dan naar de andere kant van het gebouw te lopen naar de hoofdingang van het Fortuna stadion. Vanuit de centrale hal van het Fortuna stadion kunt u met de lift naar de vierde verdieping waar my HBM health & talent gevestigd is.

  Auto

  Vanuit Maastricht

  Vanaf de A2 richting Eindhoven neemt u afslag 48-Urmond richting Urmond, Stein en Sittard. Sla dan rechtsaf naar de Urmonderbaan/de N294 (borden naar Geleen/Sittard en stadion) en ga verder op de N294. Hierna de Bergerweg vervolgen. Sla rechtsaf naar de Lissabonlaan. U ziet dan aan de rechterkant het Fortuna stadion. U Kunt hier parkeren. Vanuit de parkeergarage loopt u vervolgens de centrale hal in. Hier kunt u de lift nemen naar de vierde verdieping waar my HBM health & talent gevestigd is.

  Vanuit Eindhoven

  Vanaf de A2 richting Maastricht neemt u afslag 48-Urmond richting Urmond, Stein en Sittard. Sla dan rechtsaf naar de Urmonderbaan/de N294 (borden naar Geleen/Sittard en stadion) en ga verder op de N294. Hierna de Bergerweg vervolgen. Sla rechtsaf naar de Lissabonlaan. U ziet dan aan de rechterkant het Fortuna stadion. U Kunt hier parkeren.
  Vanuit de parkeergarage loopt u vervolgens de centrale hal in. Hier kunt u de lift nemen naar de vierde verdieping waar my HBM health & talent gevestigd is.