Over ons

Mentale gezondheid en veerkracht

Wie zijn wij?

Onze organisatie bestaat uit arbeidspsychologen, consultants en coaches. Daarnaast werken we samen met een netwerk van professionals uit andere disciplines en regio’s in het land. Maak hieronder kennis met ons!

Lonneke Scheijvens
Commercieel directeur | Mede-eigenaar

Vanuit een oprechte interesse in mensen bouw ik graag aan duurzame relaties met medewerkers en (potentiële) klanten. Authenticiteit en integriteit staan daarbij centraal. Door me te verdiepen in de daadwerkelijke behoefte van de ander, bied ik maatwerk oplossingen aan die bijdragen aan de groei van my HBM health & talent, onze klanten en onze partners.

Marko Lemmens
Algemeen directeur | Mede-eigenaar

Ik heb ontdekt dat ik met mijn inhoudelijke en bedrijfskundige ervaring van betekenis wil zijn en waarde wil toevoegen aan individuen, teams en (groeiende) organisaties om succesvoller te worden in verandering en gelukkig te kunnen worden. Ik geloof in de sfeer van een thuiswedstrijd, waarbij het publiek het team stimuleert en aanmoedigt en de spelers onderling positief en waarderend coachen. Als algemeen directeur/mede-eigenaar zal ik vanuit het gedachtegoed van HBM hier verdere invulling aan geven.

Roland Wauthlé
Inhoudelijk directeur | Mede-eigenaar | Psycholoog

Met mijn energieke manier van werken, mijn enthousiaste benadering en mijn pragmatische denkwijze probeer ik ervoor te zorgen dat mensen weer kunnen genieten van het leven. Door een confronterende doch menselijke en toegewijde manier van werken toe te passen, weet ik intrapersoonlijke veranderingen bij mensen teweeg te brengen waardoor hun kijk op het leven en de benadering ervan positieve veranderingen ondergaan. Samen maken we je sterker!

Brenda Schulz
Arbeidspsycholoog

Een gezonde werkplek met werkplezier is heel belangrijk. Wanneer mensen zijn uitgevallen op het werk of preventief een arbeidshulpverleningstraject volgen, dan gaan we op zoek naar de energiebronnen in je werk. Waar haal jij voldoening uit? Ik vind het mooi om te zien hoe mensen zich in dit traject ontwikkelen en probeer hen daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen o.a. door middel van cognitief gedragstherapeutische technieken. Uitgangspunt hierbij is dat we streven naar een duurzaam herstel.

Janneke Brouwer
Arbeidspsycholoog

Als psycholoog bij my HBM health & talent werk ik aan contact. Dat is voor mij de basis van mijn handelen. Contact met de werknemer om te achterhalen wat deze nodig heeft om weer met bezieling aan het werk te gaan; contact met mijn collega’s om kennis te delen en mezelf te ontwikkelen; en contact met de opdrachtgever om aan te sluiten bij de behoeften van de organisatie. Vanuit verbinding actief aanpakken.

Anouk Wauthlé
Psychotherapeut / GZ psycholoog

Een van mijn belangrijkste waarden in het leven is persoonlijke ontwikkeling en groei van mezelf en van anderen. Het hogere doel ervan is al het mogelijke uit jezelf halen en de kans vergroten op het ervaren van positieve gevoelens van (eigen)liefde en geluk. Binnen my HBM health & talent lever ik graag een bijdrage aan veranderprocessen van mensen, waarbij ik zowel klacht-als krachtgericht kan werken en zowel met een confronterend als inzichtgevend kader uit de voeten kan.

Sjoerd van der Coelen
HBM consultant

Ik heb een grote passie voor samenwerken. Niets is mooier dan samen met een team succes te creëren en beleven. Hiervoor is van belang dat ieder teamgenoot lekker in zijn vel zit en daardoor een toegevoegde waarde kan leveren aan het team. Om zo’n team te begeleiden is fantastisch en geeft mij heel veel energie. Als trainer help ik graag andere mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen!

Maud Huijten
HBM consultant

Als consultant bij my HBM health & talent houd ik me bezig met individuele talentontwikkeling, teaminterventies en strategisch organisatieadvies. Het beste in mensen naar boven halen en hun zoektocht naar succes en geluk begeleiden is daarbij mijn doel. Door mijn natuurlijke analytische kwaliteiten en passie voor vernieuwing in te zetten, kom ik snel tot de kern van een vraagstuk, een pragmatische oplossing en een kwalitatief resultaat.

Joyce Kersten
HBM consultant

Mensen versterken en daarmee mensen integraal in hun optimale kracht zetten is mijn passie. Ten goede van henzelf maar uiteindelijk ook ten goede van de werkgever. De mens maakt het verschil in het proces! Ik combineer mijn analytische blik en reflectief vermogen met sensitiviteit en empathie. In de dialoog ga ik ervoor om mensen bewust te maken van hun prachtige kwaliteiten en motiveer ze om het beste voor zichzelf te willen en het beste uit zichzelf te halen!

Wendy Kersten
HBM coach

Persoonlijke ontwikkeling en de bewustwording van natuurlijke talenten waardoor iemand een gelukkiger en liefdevoller mens kan worden gun ik iedereen! Elk proces is uniek en ik vind het elke keer weer geweldig om dit samen met de coachee te mogen doorlopen. Op een directe, persoonlijke en praktische benaderingswijze daag ik uit om in beweging te komen en de verantwoordelijkheid te pakken voor een veranderproces.

Dirk Corstens
Psychiater

Voor mij is een expertise een intellectuele uitdaging waarbij het verhaal van diegene die we onderzoeken herkenbaar wordt weergegeven en de vragen van de opdrachtgever zo helder en praktisch mogelijk beantwoord worden. Juist het gegeven dat ik bijna alle expertises samen met een arbeidspsycholoog schrijf maakt dat we meer onderzoeksinstrumenten gebruiken, gewogen kunnen oordelen en efficiënter kunnen werken.

Evelien Markgraaf
Business assistente

Als business assistente bij my HBM health & talent ben ik een allround management ondersteuner en ben ik samen met Gerthy het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten, klanten en het eigen team. Ik krijg energie van net dat stapje extra te zetten en werkzaamheden zo goed te organiseren waardoor het op de werkvloer effectiever en makkelijker wordt voor iedereen. Ik vind het geweldig om met zo’n mooi team samen te mogen werken, waarin voor iedereen de mens centraal staat.

Ruud van den Nieuwenhof
Founder en Co-owner my HBM network

Het liefste geef ik leiding aan vraagstukken rondom gezondheid en talent van mensen in organisaties. Met passie en vanuit mijn energie ben ik dagelijks op zoek naar het succesvol laten werken van deze combinaties. Mijn kernwaarden zijn: visie, resultaatgerichtheid en waardering! Deze ingrediënten laat ik dagelijks terugkomen in de samenwerking met klanten, collega’s en partners.

Hogan Kersten
Founder en Co-owner my HBM network

Mijn passie is het creëren van gezamenlijke waarde door harmonieus en resultaatgericht te ondernemen vanuit ieders natuurlijke kracht. Ik ben overtuigd van de gecombineerde meerwaarde van resultaatgerichtheid in harmonie om gelukkige en succesvolle medewerkers, -teams en -organisaties te krijgen. Mijn inspiratie hierbij is het ‘Human Being Management’ gedachtengoed van ons my HBM network.